Tuesday, October 26, 2010

Would you be willing to help?!

I am nearing the end of my research for my next book and would like to invite you to be a part it! We just need a few more participants for the research. Do any of the statements below fit you?

· Are you energized by your job?
· Do you believe you could be more effective?
· Are you struggling to succeed in your work environment?
· Do you have a track record of producing results?

If you agree with any of these statements, your input would be a wonderful addition to my research for my next book. The book is a practical guide for people who would like to improve their performance and become more personally effective at work. To gain new insights and support the concepts presented in the book, I am conducting a field study by interviewing people across many organizations and I would love to capture your thoughts!

For more information on what is involved, or to sign up to be a part of the study please click here or contact me directly at Lisa@ManagingTalentRetention.com I look forward to hearing from you!

Lisa

1 comment:

  1. Khi dành phần đời còn lại của mình bằng việc mang niềm vui đến cho mọi người thì những con người ấy đã tìm thấy niềm vui thật sự của cuộc sống, mua thuoc fucoidan o dau họ nhận ra niềm vui và hạnh phúc đến một cách tự nhiên khi mình mang niềm vui đến những người khác, tac dung cua thuoc Fucoidan và thật kì diệu khi gần đến những ngày cuối cùng của số mệnh đã định trước họ chợt thấy mình vẫn khỏe mạnh chẳng có dấu hiệu gì là sắp chết, thuoc Fucoidan co tot khongrồi họ nhận ra cuộc sống đã cho mình một cơ hội nữa để làm lại cuộc đời sống những phút giây ý nghĩa mang lại niềm vui cho mình và tha nhân. thuoc Fucoidan Nhat Ban Fucoidan kích thích khả năng miễn dịch của cơ thể, ngăn ngừa sự hình thành của khối u, đồng thời có tác dụng làm chậm quá trình oxy hóa, thuoc Fucoidan la gi ức chế quá trình sự phát triển mạch máu mới của tế bào ung thư, từ đó loại bỏ nguồn cung cấp chất dinh dưỡng cho các tế bào ung thư.

    ReplyDelete